Brandstof tuinmachines

Vanaf 1 januari 2017 zal u in België geen Euro 95 meer kunnen tanken. Deze benzine zal vervangen worden door E10, een milieuvriendelijkere brandstof. Voor de meeste auto’s geen probleem maar voor tuinmachines is dit toch een ander verhaal. Wij raden u met nadruk aan deze brandstof niet te gebruiken in uw machines. Een beter alternatief is Euro 98 (maximum 2 maanden oud), MOTOMIX of MOTOPLUS. Meer informatie leest u hier: Welke brandstof voor tuinmachines

Herstel en onderhoud

Winternazicht 2018-2019

Winternazicht iMow 2018-2019

Wij beschikken over een eigen hersteldienst en gekwalificeerd personeel. Wij doen steeds alle moeite om de machines binnen een redelijke termijn na te kijken en te herstellen en dit tegen een eerlijke prijs.

Aangezien wij een vakhandel zijn, herstellen wij enkel machines van door ons gevolgde merken. (Viking, Stihl, Toro, Eliet, Metabo heggenscharen, Kubota). Ons personeel gaat jaarlijks op bijscholing bij onze leveranciers en blijven zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Indien u een machine van een ander merk heeft, kunnen wij u jammer genoeg niet helpen. Van merken waar wij geen dealer van zijn, kunnen wij geen wisselstukken, technische fiches, scholingen en ondersteuning met betrekking tot garanties krijgen.

Om wachttijden in het steeds weer drukke voorjaar te vermijden, raden we u aan om machines in oktober, november, december en januari binnen te brengen voor een nazicht.

Wenst u in de toekomst op de hoogte te blijven van onze winternazichten, schrijf u dan onderaan op deze pagina in op onze nieuwsbrief.

Zelf binnenbrengen van machines voor een nazicht.

Indien u in de mogelijkheid bent om zelf uw machines binnen te brengen voor onderhoud, herstellingen of een nazicht, spaart u niet enkel de transportkosten uit maar heeft u uw machine ook sneller terug in uw bezit.

Gelieve me te contacteren voor nazicht.

Wenst u echter dat wij u machine komen ophalen voor een nazicht, contacteer ons dan op 011/53.72.71 of vul onderstaand formulier in. Hou er wel rekening mee dat u dan transportkosten betaalt. Ook zullen de wachttijden iets langer zijn,  aangezien wij de ophaling en het terug thuis bezorgen van uw machine moeten inplannen. Bij aanvragen vanaf februari, kunnen wij omwille van de drukte niet garanderen dat uw machine tijdig hersteld en terug aan huis geleverd is.

Nazicht van (verplicht)
ZitmaaierGrasmaaierElektrische maaieriMow

Merk (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Straat (verplicht)

Postcode + stad (verplicht)

Tel (verplicht)

Uw bericht