Herstel en onderhoud eigen merken

ALGEMEEN

 • Breng uw machines ZUIVER binnen voor een nazicht als u ze niet meer nodig heeft. Wij hebben tijd voor uw nazicht/herstelling en u moet niet op uw machine wachten als u deze nodig heeft.
 • In het hoogseizoen lopen wachttijden gemakkelijk op tot 3 à 4 weken.
 • Wij beschikken over een eigen hersteldienst en gekwalificeerd personeel. Wij doen steeds alle moeite om de machines binnen een redelijke termijn na te kijken en te herstellen en dit tegen een eerlijke prijs.
 • Aangezien wij een vakhandel zijn, herstellen wij enkel machines van door ons gevolgde merken. (Viking, Stihl, Toro, Eliet, Metabo heggenscharen, Iseki). Ons personeel gaat jaarlijks op bijscholing bij onze leveranciers en blijven zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Indien u een machine van een ander merk heeft, kunnen wij u jammer genoeg niet helpen. Van merken waar wij geen dealer van zijn, kunnen wij geen wisselstukken, technische fiches, scholingen en ondersteuning met betrekking tot garanties krijgen. Bovendien stellen wij de laatste jaren een stijging vast van op internet gekochte machines die vaak niet aan de Europese veiligheidsnormen voldoen.
 • Om wachttijden in het steeds weer drukke voorjaar te vermijden, raden we u aan om machines in oktober, november, december en januari binnen te brengen voor een nazicht.

Wenst u in de toekomst op de hoogte te blijven van onze winternazichten, schrijf u dan onderaan op deze pagina in op onze nieuwsbrief.

Zelf binnenbrengen van machines voor een nazicht

Indien u in de mogelijkheid bent om zelf uw machines binnen te brengen voor onderhoud, herstellingen of een nazicht, spaart u niet enkel de transportkosten uit maar heeft u uw machine ook sneller terug in uw bezit.

 • Van juli tot en met februari
  • Machine(s) binnenbrengen tijdens de openingsuren. Als de machine(s) hersteld zijn, krijgt u een bericht en kan u deze komen afhalen
 • Van maart tot en met juni
  • Indien u machine niet meer werkt, kan u deze binnenbrengen tijdens de openingsuren. Uw herstelling komt in de wachtrij terecht en als deze hersteld is, krijgt u een bericht.
  • Werkt uw machine nog en wil u deze toch binnenbrengen voor een nazicht dan kan u gebruik maken van onderstaand formulier. Wij nemen uw herstelling in onze planning op en als uw machine aan de beurt is, krijgt u een SMS waarna u uw machine kan binnenbrengen. In dit geval gaat u uw machine kunnen blijven gebruiken en zal u deze maar een beperkte tijd missen.

Gelieve me te contacteren voor nazicht

Wenst u echter dat wij u machine komen ophalen voor een nazicht, vul onderstaand formulier in. Hou er wel rekening mee dat u dan transportkosten betaalt (zie onder formulier). Ook zullen de wachttijden iets langer zijn, aangezien wij de ophaling en het terug thuis bezorgen van uw machine moeten inplannen. Bij aanvragen vanaf februari, kunnen wij omwille van de drukte niet garanderen dat uw machine tijdig hersteld en terug aan huis geleverd is.

Registratieformulier nazicht

Transportkosten bij ophalen en terugbrengen van machines

Grasmaaier binnen Heusden-Zolder     45,00 €
Grasmaaier buiten Heusden-Zolder     55,00 €
Zitmaaier binnen Heusden-Zolder     65,00 €
Zitmaaier binnen Heusden-Zolder breder dan 140 cm     100,00 €
Zitmaaier buiten Heusden-Zolder     85,00 €
Zitmaaier buiten Heusden-Zolder breder dan 140 cm    130,00€

OPM: Indien de verplaatsing meer dan 40 km enkel is, wordt er niet met bovenstaande tarieven gewerkt maar met een kilometertoeslag.